Jalkis :: Tuotteet

Tuotteet


Tervetuloa tilaamaan ja ihastumaan tuotteisiin!JALKIS
hunaja pihkavoide


Sisältää luonnon antibiootteja, hyvä apu bakteereita vastaan, haavoihin, palovammoihin ja kaikkiin iho-ongelmiin. Puhdas luonnontuote. Ei sisällä säilöntäaineita.50ml | Tilaaminen
JALKIS
lämmittävä ja rentouttava jalkavoide


Jalkis-jalkavoiteen luonnontuotteet hoitavat ihoa ravitsevasti, jättäen ihon pehmeäksi ja kosteaksi. Jalkis sisältää luonnon orgaanisia tuotteita, joita on käytetty vuosisatoja niiden lääketieteellisten ominaisuuksien johdosta. Jalkis suojaa ihoa halkeamilta sekä rentouttaa ja lämmittää jalkoja. Jalkista voidaan käyttää myös hierontavoiteena. Voide on hyvä apu myös lihaskramppeihin.

- Sisältää puhtaita luonnon öljyjä
- Pehmentää kovettumia
- Parantaa halkeilevat kantapäät
- Vilkastuttaa verenkiertoa
- Ehkäisee kramppeja
- Verraton apu diabeetikoille
- Lasten kasvukipuihin140ml | Tilaaminen
JALKIS
viilentävä ja turvotusta poistava jalkavoide


Luonnon omat tuotteet Jalkis-jalkavoiteessa hoitavat ihoa raviten, jättäen ihon pehmeäksi ja kosteuttaen. Jalkis sisältää luonnon orgaanisia aineita, joita on käytetty vuosisatoja lääkeominaisuuksiensa puolesta. Viilentävä Jalkis-jalkavoide suojaa halkeillutta ihoa sekä rentouttaa ja viilentää jalkoja. Jalkis-voiteita voidaan käyttää myös hierontavoiteina.

- Pehmittää kovettumat
- Rentouttaa jännittyneitä lihaksia
- Poistaa turvotusta140ml | Tilaaminen
JALKIS
herkän ihon voide


Hiero voidetta 2 kertaa päivässä. Voide on rauhoittava ja ihoa hellävaraisesti hoitava. Soveltuu myös herkän ihon hoitoon, nokkos-, vaippa- ja atooppisen ihottuman hoitoon sekä hermosärkyyn. Parantaa haavoja ja lievittää kipuja. Voiteella on ainutlaatuinen ihoa hoitava vaikutus.

- Vaippa ja nokkosihottumaan
- Atooppiselle iholle
- Hermosärkyihin
- Kovettumiin ja halkeilevalle iholle
- Parantaa haavoja ja lievittää kipuja140ml | Tilaaminen
JALKIS
tuoksuton jalkavoide


Jalkis tekee ihon pehmeäksi, auttaa kovettumiin kantapäissä ja varpaissa, hoitaa rikkoutunutta ihoa. Voidetta voi käyttää myös käsivoiteena esim. kynsinauhojen hoidossa.

- Pehmittää kovettumat
- Parantaa halkeilevat kantapäät
- Eheyttää rikkinäisen ihon
- Kynsinauhavoiteeksi140ml | Tilaaminen
JALKIS
kylpysuola


Pehmentää kovettumia kantapäistä ja varpaista. Tea-tree öljyn ansioista kylpysuola tehoaa hyvin sieni-infektioihin sekä viruksiin esim. syyliin ja känsiin. Auttaa ihotulehduksien nopeaan paranemiseen. Estää myös hikoilua.

- Pehmittää kovettumat
- Syyliin ja känsiin500ml | Tilaaminen
NIXI
hoitovoide lihas, nivel ja reumakipuihin


Tuhansien suomalaisten on todettu kärsivän tuki- js liikuntaelinten sairauksista. Nivelongelmat ovat usein kivuliaat ja rajoittavat liikkumista. Nixi-voide sisältää luonnonmukaista inkivääriöljyä, jolla on todettu olevan nivel- ja lihassärkyjä lieventävä vaikutus. Paikallisesti käytettynä Nixi-voide on hyvä vaihtoehto heille, joilla suun kautta otettu inkivääri aiheuttaa vatsakipuja. Nixi-voide elvyttää verenkiertoa ja on hyvä apu nivel- ja reumakipuihin.

- Helpottaa reumakipuja
- Poistaa lihaskipuja
- Nivel ja kuluma oireisiin verraton apu
- Lämmittää ja parantaa verenkiertoa140ml | Tilaaminen
LUMOTAR
voide-balsami


Ihanteellinen voide kasvoille ja kokovartalolle, imeytyy hyvin, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

- Ihoa kosteuttava ja eheyttävä100ml | Tilaaminen
KIPUX
hierontaöljy


Runsaasti E-vitamiinia sisältävä neitsytöljy, sisältää kipua lievittävää neilikka-, kataja- ja mustapippuriöljyä. Hieronta rentouttaa ja laukaisee lihasjännitystä. Piparmintun raikas tunne jää iholle hieronnan jälkeen ja olo tuntuu taas mukavalta. Hierontaöljyllä voit hoitaa hartioista jalkapohjiin asti.

- Erittäin hieno lihaksia rentouttava ja kipua lievittävä.


100ml ja 250ml | Tilaaminen
S.S.
voide jalka- ja kynsisieniin


S.S. voide on antiseptinen apu epämiellyttävien syylien ja känsien hoitoon. Voide poistaa syylät ja känsät sekä tappaa sieni-infektiot ja kynsisienet.

- Syyliin ja känsiin50ml | Tilaaminen
PIHKIS
pikivoide ihon hoitoon


Pihkis-voide on monipuolinen hoitovoide ihon ongelmiin. Voide parantaa tehokkaasti haavaumat, naarmut ja halkeilevan ihon ja antaa avun myös ihottumiin sekä ihon sairauksiin, kuten psoriasikseen. Pihkis pikivoide auttaa päänahan kutinaan, hyönteisten puremiin, korvasärkyyn ja kutinaan, palovammoihin, säärihaavoihin ja maitorupeen. Voidetta voidaan käyttää myös lievittämään vilustumisoireita hieromalla sitä paikallisesti rintakehään.

- Psoriasiksen oireisiin tekohas apu
- Sääri ja makuuhaavoihin
- Eri ihottumiin ja atooppiselle iholle
- Hyönteisten puremiin ja pistoihin
- Erilaisiin iho-oireisiin helpotusta
- Tulehduksiin
- Herpekseen
- Halkeileviin kantapäihin
- Poskiontelontulehdukseen50ml ja 140ml | Tilaaminen
TEHOPISARA
silmälasien puhdistusaine


Tehopisara on tehokas pölyn, rasvan ja lian torjuja. Tippa tehopisaraa riittää puhdistettavalle pinnalle. Aine estää sähköistymistä ja huurtumista ja käy kaikille linssipinnoille. Tehopisara on tuoksuton luonnontuote ja soveltuu myös visiirien, peilien, TV-ruutujen ja monitorien puhdistukseen. Tuote ei sovellu piilolinssien puhdistukseen.

- Ei jätä harmaata kalvoa
- Estää huurtumista
- Käy kaikille linssipinnoille100ml | Tilaaminen